Paris Hilton

Norske søkevaner

Hvor mange søker på "Paris Hilton" i Norge? Og hvorfor er dette interessant? Ifølge Google var "Paris Hilton" en av de mest søkte frasene overhodet. Dette betyr millioner av søk. Stakkars Hilton-hotellene i Paris. Forestill deg at du skal en tur til Paris, og prøv å book deg inn på et Hilton-hotell. Du skal være dyktig for å finne fram i havet av søkeresultater om kjendisen. Ikke engang cluster-søkemotorer som Vivisimo plasserer hoteller i "Hotels"-klyngen. Heldigvis finnes søkemotorannonser, som hotell-bransjen kan benytte for å bli synlige i søkemotorene.

Populære Google-spørringer 
ifølge Google Zeitgeist (tidsånd):
1. britney spears
2. paris hilton
3. christina aguilera
4. pamela anderson
5. chat
6. games
7. carmen electra
8. orlando bloom
9. harry potter
10. mp3

Merk at i Kvasir ser listen litt annerledes ut. Dette er de mest søkte kjendiser på nettet:

1.Aylar Lie
2.Sandra Lyng Haugen - Idol-stjerne
3.Tone D. Aaberge - Idol-stjerne
4.Britney Spears
6.Carmen Electra
7.Angelina Jolie
8.Pamela Anderson
9.Paris Hilton
10.Jodie Marsh

Vi har tidligere sett at Britney Spears var den aller mest populære personen i Google. Google dette er verdens mest brukte søkemotor (det anslås at ca 50 prosent av alle søk i hele verden skjer i Google)

Et Paris Hilton-sitat

Wal-mart... do they like make walls there?
-Paris Hilton

Noen mener at Paris Hilton er en genial merkevarebygger, og at hun bevisst bruker sin naivitet og blondhet for å få oppmerksomhet rundt sin person.

"[-] she doesn’t have a talent except for self-promotion. At that, she is a master"
Sean Sullivan

Antall søk på "Paris" og "Hilton" per måned ifølge Kvasir

Kvasir gir oss kun resultater for enkeltord, ikke for fraser. Vi har tatt med "britney" som sammenligningsgrunnlag.

paris: 17759
hilton: 13162
britney: 26051

Kvasir: Kombinasjoner

Her er en liste fra Kvasir som viser de mest populære kombinasjonene med ordet "hilton"

Vi ser at de fleste søkene er koblet til personen Paris Hilton.

Antall norske søk på "Paris Hilton" og "Hilton" per måned ifølge Overture

Overture leverer resultater til bla Yahoo, og gir følgende tall:

paris hilton: 9043
hilton: 514

Disse tallene er interessante ettersom de viser at "paris hilton" har nesten 20 ganger flere søk enn "hilton" frittstående. Det er veldig sjelden at en frase har flere søk enn enkeltordene i frasen. Forklaringen er selvinnlysende: Paris er også en by, og Hilton er også en hotellkjede og en søster.

Internasjonale søk på "Paris Hilton"

Her ser vi at det er ekstremt mange som er opptatt av denne artisten internasjonalt. Nesten 2 millioner søk på et artistnavn er et veldig høyt tall. De fleste har vel fått med seg mediedekningen av Paris Hiltons sexvideo, og allerede her kommer det fram at mange er interessert i denne videoen. "paris hilton" har likevel 1 million færre søk enn "britney spears":

 1 962 369	 paris hilton	
   177 335	 hilton paris video	
   135 122	 paris hilton sex tape	
    90 986	 hilton nude paris	
    82 282	 hilton paris sex video

Paris Hilton Sex Video (spill)

Om hundre år er allting glemt, frøken Hilton. Artisten bak dette spillet, Scott Canoni, spør: "Kan du hindre Paris Hilton-videoen fra å nå offentligheten? Her er målet å ødelegge så mange videokassetter som overhodet mulig. En samling mennesker har samlet seg på hotellets parkeringsplass i håp om å få tak i en kopi av kassetten. Du kan bare misse 3 kassetter før du har tapt... Klikk på bildet hunder for å spille Paris Hilton Sexvideo-spillet.

Komplett liste fra Overture

Listen viser at det er en enorm interesse for den nevnte videoen. Merk at ordene i hver frase ikke er i den rekkefølgen som de ble søkt, men er alfabetisert etter forbokstaven. Frasene er altså de søkene der alle ordene forekommer, uavhengig av rekkefølge, bortsett fra den øverste frasen, som er utgangspunktet for listen.

Det er omtrent ikke feilstavinger på søket "Paris Hilton". Andre artistnavn med mer spesielle stavinger (Christine Aguilera, Britney Spears, Jennifer Aniston etc) har ofte et høyt antall feilstavinger.

Antall søk per måned på nøkkelord i kombinasjon med "paris hilton" ifølge Overture

Topp 10 Paris Hilton unnskyldninger: Fra Letterman Show

Paris Hilton-sitater

Eksterne lenker

Artikler om Paris Hilton

Skrekkelige Paris

Paris Hilton utvider stadig karrieren sin. Nå kan du snart få se henne i skrekkfilmen "House of Wax". Et klassisk scenario: Seks ungdommer er på tur. Det er fest og kåtskap i luften. Uheldige omstendigheter inntreffer og de må overnatte ute, langt utenfor allfarvei.

Dette er opptakten til "House of Wax", hvor den berømte arvingen Paris Hilton også har en rolle.

Ungdommene lures inn i farefylte situasjoner, hvor hovedattraksjonen er et skummelt voksmuseum. Problemet er at det som er utsillt der, nok ikke er voks tvers igjennom...

Filmen er en nyinnspilling av den klassiske skrekkfilmen "House of Wax" fra 1953. Hovedrollen som den skumle museumsdirektøren ble den gang spilt av selveste Vincent Price.

Les resten på Oslopuls

Hva vi kan lære av Paris Hilton

Det er ikke så mye vi bør lære av Paris Hilton, men hun påpeker et massivt sikkerhetproblem.

De fleste av oss har nå PCer som låser seg selv og krever pålogging igjen når vi har vært borte i mer enn 10-15 minutter. Dette er sikkerheten vi legger opp til, til tross for at maskinen ofte i lukkede kontorbygg.

Kontrasten til hvordan sikkerheten fungerer på dagens mobiltelefoner blir derfor stor. Avisene påstår at mobiltelefonen til blondinekjendisen Paris Hilton er hacket og inntrengere fikk tak i 500 mobiltelefon-nummere til andre kjendiser.

Dette er tøys - trolig har noen bare fått tak i mobilen hennes i noen minutter - med riktig plugg kan alt innholdet kopieres, for dagens mobiltelefoner har absolutt null sikkerhet så lenge de er skrudd på.

Les resten på Digi

Ferdig med Paris Hilton

Paris Hilton fikk kanskje ikke den julegaven hun ønsket seg. En sladderspaltisk som innrømmer at han var med på «å skape henne» har i spalten lovet at han aldri skal nevne henne igjen.

New York Daily News spaltist på sositetsfronten, Lloyd Grove, skriver i sin spalte at han akter aldri å nevne Paris Hilton igjen.

Grove siterer den britiske skuespillere og forfatteren Stephen Fry som skal ha uttalt at for å være Paris Hilton må man inneha «en oppsiktsvekkende mengde forfengelighet, en enorm mangel på selvinnsikt og en gedigen mengde grådighet».

Les resten på TV2

- Paris Hilton er ingen skuespiller

"Sin City"-aktuelle Mickey Rourke kan ikke se noen skuespiller i Paris Hilton. Likevel har hun til hans store irritasjon skaffet seg flere kinoroller.

Skuespilleren med hovedroller i kjente åttitallsfilmer som "9 1/2 Weeks", "Angel Heart" og "Barfly" hisser seg opp over det han mener er et hån mot yrket; nemlig at kjendiser som har skaffet seg oppmerksomhet på annen måte plutselig lanserer sin skuespillerkarriere. Det er liten tvil om hvem som irriterer 49-åringen mest.

- Det er flere ting som går meg på nervene i Hollywood, som for eksempel ordet skuespiller. Cate Blanchett er en skuespiller. Paris Hilton er det imidlertid ikke. Hvordan kan de i det hele tatt bruke det samme ordet om henne? Ting som dette plager vettet av meg, sier Rourke ifølge Ananova

Les resten på Filmweb

Se også egen Paris Hilton-profil på Webby!

Komment�r denne artikkelen
(<--Skriv inn svaret!)

Kommentarer

1 - Adrian Luneborg

- 24.11.2009 18:00:44 tommel opp92 stemmer

Han er deeilig! Nettby; adrianlune


2 - Adrian Luneborg

- 18.11.2009 17:08:54 tommel opp95 stemmer

adrianlune på nettby.no HAN ER HEIT!! og en kommende kjendis


3 - rocco

- 05.05.2007 23:34:56 tommel opp167 stemmer

you are se><y paris i love you darling


4 - rocco

- 05.05.2007 23:34:04 tommel opp166 stemmer

du er se><y i love you


5 - gggggggggggg

- 05.05.2007 23:32:59 tommel opp214 stemmer

hei
1

Vi anbefaler:
Gavetips