Roskilde Festival 2006

Roskilde Festival 2006
Roskilde - årets happening for mange

Publisert 5 juni 2006
© Webby

Torsdag 29.juni braker det løs når Roskilde-festivalen åpner. Allerede søndag 25.juni starter warm-upen, og vil du ha en bra teltplass bør du komme allerede da.

Blant headlinere i årets Roskilde-program kan vi nevne Sigur Ròs, Guns 'n' Roses, Strokes, Deftones og Tool. Og som vanlig er det et hav av andre mer eller mindre kjente artister som er booket inn.

Av norske band og artister kan du få med deg Kaiser's Orchestra, JR Ewing og Serena Maneesh. Og er du ekte norgespatriot bør du også sjekke ut The Cheaters, Chris Lee, Killl og My Midnight Creeps.

Finn flere band på festivalens hjemmesider, RoskildeFestival.dk.

Indie-interesserte festival-gjengere kan se fram til amerikanske Death Cab For Cutie, som spiller melankolsk og melodiøs indiepop/rock i samme nabolag som Built to Spill og Mew. DCFC er en av våre absolutte favoritter. Bandet spiller forøvrig også på Quart-festivalen i Kristiansand.

** Roskilde Festival - artikkelen forsetter under **

Spilleplanen for Roskilde festivalen er visst ikke klar ennå. Festivalen selv forklarer dette på sine sider: "Det er et større puslespil å innpasse de ca. 160 artistene som på kun 4 dager skal avlegge sitt besøk på Roskilde Festival. Det tar derfor en stund før dag, tid og scene blir fastlagt. Så årets spilleplan vil først ligge klar rett før festivalen starter, en gang i juni måned." (Jøss, å oversette fra dansk er visst ikke så lett som man skulle tro...)Si din mening

Blir du å se på Roskilde i år?

Ja (42 stemmer)
Nei (13 stemmer)

Forrige nyhet: Strip Poker

Neste nyhet: Lån penger og bli rik


Komment�r denne artikkelen
(<--Skriv inn svaret!)

Kommentarer

1 - Roskilde Festival-fan

- 15.06.2006 17:13:54 tommel opp427 stemmer

Roskilde er nå utsolgt! Så dere som fortsatt ikke har billett må finne veien til svartebørsen umiddelbart...


2 - Roskilde Festival-fan

- 10.06.2006 04:27:49 tommel opp472 stemmer

Roskilde blir usannsynlig fett i år. Death Cab.. yees! Ber til værgudene om at det ikke skal bli regn og gjørme... See u there duuds!
1

Tilbake Webbys kjendiser (forsiden)