Farlig å være kjendis

Farlig å være kjendis
Pamela Anderson har vært utsatt for en stalker

Publisert 30 juni 2005
© Webby

Selv om mange kjendiser stort sett lever en beskyttet tilværelse kan de ikke alltid føle seg helt trygge.

Dagens skuespillere, musikere og TV-kjendiser prøver ofte å gjemme seg bort fra offentligheten i hverdagen, med limousiner med privatsjåfør, og hjem som kan minne om festninger.

De siste månedene har vi imidlertid sett en rekke kjendiser bli ofre for uprovoserte angrep fra folk, paparazzier og til og med av deres egne. Lenge har frykten for en kjendis innebært å bli forfulgt av en stalker, en gal fan med overdrevet interesse for kjendisen. Både George Michael, Kylie Minogue og Britney Spears har gjennomgått stalker-marerittet.

Av og til går ting riktig galt. Verden glemmer aldri tragedien der Mark Chapman skjøt og drepte sin store helt, John Lennon, i Central Park i New York.

Og denne urovekkende trenden fortsetter. Pamela Andersson installerte nettopp et høyteknologisk sikkerhetssystem i hjemmet sitt etter at en kvinnelig fan brøt seg inn og rotet gjennom undertøyet. Kvinnen stjal ikke noe, men la igjen en lapp der det sto: "Jeg er ikke lesbisk, jeg vil bare ta på deg".

Pamela installerte sikkerhetssystemet fordi frykter for sin egen og sine barns sikkerhet. "Dette har vært veldig ubehagelig. Hvem vet hva som foregår i denne kvinnens hode?", sier den tidligere Baywatch-stjernen til pressen.

** Pamela Anderson - artikkelen forsetter under **

Kjendiser som møter en stalker reagerer ofte med å isolere seg fra omverdenen, og gjemmer seg bak "høye murer". Men for Leonardo DiCaprio var det ingen advarsel da han ble brutalt angrepet med en flaske på vei hjem fra en fest i Hollywood Hills. Ifølge legene kunne DiCaprio dødd som følge av hodeskadene

Pamela AndersonSi din mening

Er du en stalker?

Ja (8 stemmer)
Nei (16 stemmer)

Forrige nyhet: Strip Poker

Neste nyhet: Lån penger og bli rik


Komment�r denne artikkelen
(<--Skriv inn svaret!)

Kommentarer

1 - Camilla&Amalie-fan

- 20.02.2007 16:46:03 tommel opp204 stemmer

Domt at du klippa dæ. men vi like dæ for de.


2 - jeg heter christina og er britney spears fan

- 03.01.2007 13:18:03 tommel opp140 stemmer

hun er bare best og synge jeg synes det er forferdelig at britney s. må høre så mye rart om seg selv sellom det er sant men at folk rett og slett skriver om alt osv. jeg hadde aldri klart at folk skriver om alt jeg gjør og alt jeg sier det er bare ikke rett...................................
1

Tilbake Webbys kjendiser (forsiden)