Buffy-stjerne får rollen som Alice i Eventyrland

Buffy-stjerne får rollen som Alice i Eventyrland
Sarah Michelle Gellar - Blir Alice i Eventyrland

Publisert 21 juni 2005
© Webby

Buffy-skuespillerinnen Sarah Michelle Geller har fått hovedrollen i Universal Picures' kommende storfilm "Alice i Eventyrland".

Den 28 år gamle Sarah vil spille Alice, heltinnen fra Lewis Carrolls romaner, etter at hun har vokst opp. Men filmgiganten Universal Pictures tar ikke først og fremst utgangspunkt i Carrolls klassiske romaner. Istedet vil Alice bli basert på et amerikansk dataspill ved samme navn, der heltinnen kjemper mot de onde ved hjelp av ulike fantastiske hjelpemidler. Spillet kom i år 2000 og ble en internasjonal suksess.

I spillet er Alice fremstilt som en forstyrret ung dame som kommer på mentalsykehus etter foreldrenes død. Når hun returnerer til Eventyrland har det blitt en mørk og truende verden, og hun må kjempe for å flykte med livet i behold.

** Sarah Michelle Gellar - artikkelen forsetter under **

Sarah Michelle Gellar er kjent fra TV-serien Buffy, der hun hadde rollen som Buffy The Vampire Slayer. Hun har også hatt roller i filmer som Scooby Doo, thrilleren Et Farlig Spill (Cruel Intentions) og skrekkfilmen Forbannelsen (The Grudge).Si din mening

Har du lest bøkene om Alice i Eventyrland?

Ja (1 stemmer)
Nei (5 stemmer)

Forrige nyhet: Strip Poker

Neste nyhet: Lån penger og bli rik


Komment�r denne artikkelen
(<--Skriv inn svaret!)

Tilbake Webbys kjendiser (forsiden)