High school flicks populære på MTV Movie Awards

High school flicks populære på MTV Movie Awards
MTV Movie Awards

Publisert 6 juni 2005
© Webby

Bittersøte filmer om tenåringers ønsker om å være kule tok med seg mange priser fra utdelingen.

High school-komedier som "Napoleon Dynamite" og "Mean Girls" vant flere priser. Showet feiret også 20-årsjubileum for 80-tallsdramaet "The Breakfast Club", og stjernene fra denne filmen - Molly Ringwald, Ally Sheedy og Anthony MIchael Hall var alle tilstede for å motta prisen - en overdimensjonert bøtte med sølv-popcorn.

"Det er ganske fascinerende å ha vært med i en film som har vart så lenge", fortalte Ringwald til Reuters da hun ankom showet. "Jeg er kjempestolt".

Nattens andre store hendelse var utdelingen av en "lifetime achievement"-pris til Tom Cruise, som han ble tildelt av sin nye kjæreste, Katie Holmes.

Topprisen gikk til "Napoleon Dynamite", en lavbudsjetts-flick om en sosialt avdanket tenåring fra landsbygda i Idaho. Filmen fikk også to andre priser.

"Mean Girls"; en komedie om en gjeng populære men ondskapsfulle jenter, fikk 3 priser, deriblant gikk prisen for beste kvinnelige skuespiller til Lindsay Lohan, som har hovedrollen i filmen.

Lindsay, som ble påkjørt av en fotograf i Los Angeles denne uken, fortalte publikum at de "må være forsiktige med paparazzier".

Showet hadde også den vanlige dosen med ablegøyer, blant annet et stunt der programverten Jimmy Faldon grafset på Sandra Bullocks pupper.

Dustin Hoffman, som vant prisen for beste skuespiller i en komedie for sin rolle i "Meet the Fochers", gjorde også et stunt som han sa var inspirert av Eminems opptreden tidligere i showet.

"Jeg la merke til Eminem.. han tok på seg selv omtrent 37 ganger", sa Hoffman, og begynte gjentatte ganger å beføle seg i skrittet mens han leste opp takkelisten sin.

** Lindsay Lohan - artikkelen forsetter under **

Showet hadde også musikkopptredener med Mariah Carey og Foo Fighters, som erstattet rockebandet Nine Inch Nails i siste sekund. Nine Inch Nails hadde planer om å opptre foran et bilde som skulle gjøre narr av George W. Bush, og MTV Awards bestemte seg for å finne et litt mindre kontroversielt band.

Lindsay LohanSi din mening

Fikk du med deg MTV Movie Awards i år?

Ja (28 stemmer)
Nei (23 stemmer)

Forrige nyhet: Al Pacino hedret av amerikansk filmgruppe


Komment�r denne artikkelen
(<--Skriv inn svaret!)

Kommentarer

1 - http://trollfjellhostell.no/

- 22.09.2016 16:19:09 tommel opp78 stemmer

Takk for disse tipsene
1

Tilbake Webbys kjendiser (forsiden)