Ny storbyportal: Malaga

Ny storbyportal: Malaga

Publisert 3 mars 2007
© Webby

Mange har sikkert fått med seg storbyportalene på Webby! Siste skudd på stammen er en blodfersk Malaga-portal, som gir deg alt du trenger å vite om denne supre byen på Costa del Sol.

Storbyferier har blitt umåtelig populært de siste årene, kanskje fordi mange har fått nok av å sløve på strendene i kommersielle turistmaskiner, og heller ønsker å oppleve noe ekte. Lavpris-flyselskaper som Norwegian og Sterling har bidratt til at storbyreisene ligger på et hyggelig prisnivå. Man trenger ikke lenger å bruke en formue på en langhelg i Praha eller Barcelona.

Webby!-redaksjonen besøkte Malaga i vinter - regionen Costa del Sol er stort sett det varmeste stedet i Europa (fastlandet) på denne tiden av året, og er dermed et godt alternativ til de som ikke orker Kanariøyene. Malaga er et godt utgangspunkt for dagsturer til nabobyer på Costa del Sol, feks flotte byer som Granada, Sevilla og Ronda. Det meste koster rundt halvparten av det vi er vant med i Norge. Maten, atmosfæren, utelivet og klimaet gjør at en reise til Malaga blir en super opplevelse.

** Malaga - artikkelen forsetter under **

Besøk vår nye portal Malaga!


Forrige nyhet: Festivaler @ Webby!

Neste nyhet: World Stupidity Awards 2006


Komment�r denne artikkelen
(<--Skriv inn svaret!)

Tilbake Webbys kjendiser (forsiden)