Keira Knightley: -Jeg er forferdelig

Keira Knightley: -Jeg er forferdelig
Keira Knightley - Tynn, grinete og pen

Publisert 20 juli 2006
© Webby

Hun har verden for sine føtter som den vakreste og mest talentfulle skuespillerinnen som dekker kinoskjermene for tiden, som Elizabeth Swann i den andre oppfølgeren til Pirates of the Caribbean. Keira Kneightley innrømmer at i virkeligheten er hun et "emosjonelt vrak".

Gi en tanke til kjæresten hennes, Rupert Friend, som spilte mot henne i "Stolthet og fordom" (Pride and Prejudice) - ifølge Keira selv er hun en forferdelig kjæreste som begynner å hylgrine av enhver småkrangel.

"Jeg er forferdelig. Jeg friker alltid ut. Jeg skjønner ikke hvordan noen kan holde ut med meg. Mesteparten av tiden er jeg et følelsesmessig vrak", sier Keira til tidsskriftet Elle, og fortsetter: "Alle guttene jeg har vært sammen med vil fortelle deg at jeg har denne kjipe tendensen til å grine når jeg blir sint. Og jeg kan ikke slutte med det."

"Det er teit", sier den vakre 21-åringen. Jeg klikker ikke av ting som forsvarer at man klikker. Jeg kan bare ikke takle småtingene."

Kudos til superstjernen for å snakke offentlig om sine negative sider.

** Keira Knightley - artikkelen forsetter under **

Etter at den superslanke skuespilleren ankom den røde løperen på London-premieren til "Pirates of the Caribbean - Dead Man's Chest" i en åpen kjole, har det vært spekulasjoner i om hun har blitt et offer for det hollywoodske slankepresset. Hennes syltynne kropp, knapt dekket av en metallisk Gucci-kjole, så rett og slett anorektisk ut. Knightley var imidlertid snar med å gå ut i mediene og avvise ryktene.

Keira KnightleySi din mening

Er det greit at damer griner, bare de er pen nok?

Ja (66 stemmer)
Nei (12 stemmer)

Forrige nyhet: Lost Weekend

Neste nyhet: Kul video fra Ralph Myerz


Komment�r denne artikkelen
(<--Skriv inn svaret!)

Kommentarer

1 - mirjam

- 19.02.2008 00:13:03 tommel opp211 stemmer

digger henne


2 - Keira Knightley-fan

- 28.05.2007 01:59:41 tommel opp217 stemmer

Hun er utrolig! talentfull og vakker ^^


3 - Keira Knightley-fan

- 06.09.2006 16:58:05 tommel opp267 stemmer

jeg digger keira hun er bare såååå bra!!!!!!!
1

Tilbake Webbys kjendiser (forsiden)