Hjernedød kjendisjournalistikk

Hjernedød kjendisjournalistikk
Tom Cruise på vei inn i skapet til Stan

Publisert 14 juni 2006
© Webby

Per A. Risnes jr i Bergens Tidende er oppgitt over innholdsløsheten i medienes omtale av kjendiser. Når man ikke klarer å gjøre klodens tommeste papirdukkekjendis [Paris Hilton] underholdende, hva er da vitsen med kjendisjournalistikk?, spør artikkelforfatteren.

Risnes håper på "slutten på kjendisjournalistikk slik vi kjenner det".

"Jeg har trodd at klisjeene, innholdsløsheten og inflasjonen i realitykjendiser skulle kvele folks appetitt på sladder, men det har ikke slått til. Det har snarere gjort at flere prøver samme forretningsideen: Hvis folk er fornøyd med junkfood, hvorfor tilby dem gourmetmat?"
Webby! føler seg selvfølgelig truffet. Vi har mye hjernedødt innhold på disse sidene. Men vi lover å skjerpe oss.

Problemet er at det er minimalt med morsomme eller interessante nyheter om kjendisene. De gjør rett og slett ikke så mye morsomt eller interessant.

** Paris Hilton - artikkelen forsetter under **

Så vi får heller dikte opp ting. Og ved enhver anledning skal vi gjøre vårf ytterste for å mobbe, henge ut og deglorifisere kjendisene vi skriver om. Først da blir det moro med kjendiser. South Park-esque. Tom Cruise og John Travolta nekter å komme ut av skapet, hunden til Paris Hilton (teit bortskjemt hore) tar selvmord igjen.

Paris HiltonSi din mening

Oppgitt over kjendisjournalistikken?`

Ja (9 stemmer)
Nei (2 stemmer)

Forrige nyhet: Smil, du er arrestert!

Neste nyhet: Strip Poker


Komment�r denne artikkelen
(<--Skriv inn svaret!)

Tilbake Webbys kjendiser (forsiden)