Jodie Marsh

Jodie Marsh(24) har raskt blitt en av de mest populære kjendisene på nettet ifølge Kvasirs statistikk. I April 2005 var det 721 søk på "Marsh" og 714 søk på "Jodie". Jodie er en britisk pinup-modell som nå gir ut selvbiografi, og planlegger å skrive "fem romaner" (sic!). Hun skal altså legge puppene på hylla. Britiske Jodie Marsh er først og fremst kjent som den berømte Playboy-modellen Jordans (25) erkerival i kampen om oppmerksomhet.

- Boken min blir 100 ganger bedre enn Jordans, fordi den er velskrevet. Jeg fikk toppkarakterer da jeg skrev stil på skolen, hevder Jodie.

Dette er altså et godt gammelt bikkjeslagsmål. En puppekrig av dimensjoner. Jodie gikk ut i en avis og kritiserte Jordan for alle hennes brystoperasjoner. Katie Price - som Jordan egentlig heter - har tatt tre. Nå planlegger hun en fjerde.

Jodie Marsh

Som de fleste britiske toppløsmodeller poserte Jodie som toppløs Side 3-pike i avisen The Sun. - Mine pupper er ekte - slik 90 prosent av alle menn foretrekker, fastslo Jodie, og marsjerte ut på byen med en ekstremt utfordrende topp og ordet "real" malt over brystene sine.

Inntil januar i år hadde ingen hørt om Jodie Marsh. Men dokumentar- programmet "Koner fra Essex" (Essex Wives) gjorde henne berømt. Essex har i England et harrystempel, som Grorud har i Oslo. Programmet skulle bevise - eller motbevise - at dette stempelet er rettferdig. Etter å ha fremstått som frimodig nattklubbdanser i programmet, har den 24 år gamle jenta posert i stort sett alle britiske tabloidaviser

Vi anbefaler:
Gavetips