Evangeline Lilly (Kate i Lost)

Evangeline Lilly er en av de hotteste TV-kjendisene i 2005. Hun er både sexy og har "nabojente"-utseendet, som ga henne kallenavnet "freckles" i TV-suksessen Lost. Hennes kombinasjon av uimotståelig sjarm og naturtalent gjør at hun fortjener å være en av de mest lovende unge skuespillerinnene i Hollywood.

Evangeline er født 3. august 1979 i Fort Saskatchewan, Alberta. Hun er en kanadisk skuespillerinne og modell, og en av skuespillerne i den amerikanske TV-serien Lost, der hun spiller Kate Ryan. Tidligere har hun også hatt roller i "Judgement Day" og "Kingdom Hospital".

Lilly var tidligere misjonær, og reiste til 14 land, blant annet bodde hun i en gresshytte på Filippinene og jobbet som misjonær for Peace Corps. Hun grunnla og drev også en verdensutviklings- og menneskerettighetskomité ved universitetet hun gikk på. Evangeline har vært med som frivillig i barneprosjekter siden hun var 14 år, og hun har også vært flyvertinne. Hun snakker flytende fransk.

Evangeline Lilly har gjort karriere som Kate Ryan, en rollefigur i den amerikanske TV-serien Lost, som sendes på TVNorge. Lost er en amerikansk TV-serie om en gruppe mennesker som har overlevd et flyhavari på en tilsynelatende øde øy i Stillehavet. Serien er laget av J.J. Abrams og produsert av Bad Robot Production og Touchstone Television. I USA sendes den av TV-kanalen ABC. I hver episode av TV-serien får man et tilbakesyn på livet til en av personene, som følgelig er episodens hovedperson.

Se bilder av Evangeline Lily under.

Evangeline Lilly - Bilder

Flere bilder av Evangeline Lilly (bildegalleri)

Evangeline / Lost - eksterne lenker

Lost på IMDB

Evangeline på IMDB

Evangeline diskusjonsforum

Komment�r denne artikkelen
(<--Skriv inn svaret!)

Vi anbefaler:
Gavetips