Sandra Bullock

Fakta om Sandra Bullock

Sandra Bullock ble født 26. Juli 1966, i Arlington, Virginia. Sandra er en veteran superstar skuespillerinne. Hun er den eldste datteren av sin far John, en stemmetrener og Pentagon-ansatt, og mor Helga, en operasanger. Sandra og hennes søster, Gesine, levde noen av sine barndomår i Nuremberg, Tyskland. Hun og hennes søster brukte uendelige timer til å lytte til at deres mor sang. Sandra utviklet ikke bare en dyp forståelse for opera, men lærte også å snakke flytende Tysk.

Det var en spennende tid i hennes uneg liv, og kanskje var det å høre på hennes mor som influerte henne bli en artist selv. Når Sandra var åtte fikk hun sin først smak av en sceneopptreden da hun spilte rollen som et sigøynerbarn i et skuespill med hennes mor. Hennes mor Helga sier at allerede i sjette klasse hadde Sandra Bullock bestemt seg for å bli skuespillerinne.

Sandras familie flyttet tilbake til de Forente Stater når hun var omkring ti år gammel. Sandra var en stygg andunge, og ble ertet nådeløst av sine medelever. I stedet for blir resentful imidlertid, sverget hun at hun aldri skulle behandle noen på den måten som hun ble behandlet, og hennes generøse og snille kvaliteter viser seg i både hennes personlige og profesjonelle liv.

Sandra skulle bli en cheerleader på Washington Lee Høy, og vant prisen "mest likandes til å gjøre dagen din bra". Etter avgangseksamen ved videregående skole, fortsatt hun sin utdannelse på East Carolina Universitet, hvor hun tok hovedfag i drama. I løpet av denne tiden støttet hun seg selv ved å delta i og vinne dansekonkurranser, en lidenskap som blir med henne. Sandra danser ved hver eneste mulige anledning, og det sies at om hun noensinne gir opp skuespill, kan hun lett ta opp dans som en andre profesjonell karriere. Etter avgangseksamen fra East Carolina bar det til New York med hennes livssparepenger, hund og eiendeler for å prøve seg som skuespiller.

Sandra jobbet som bartender og servitør mellom prøver og skuespill-timer. Hennes utholdenhet betalte seg til slutt av da hun fikk hovedrollen i skuespillet "No Time Flat". Sandra mottok glødende anmeldelser for sitt arbeid i dette skuespillet, og dette førte til TV-filmen "Bionic Showdown", med Lindsay Wagner. De eneste tingene som var verdifull fra dette arbeidet var den profesjonelle erfaringen og et Actors Guild union-kort. Sandra flyttet til Los Angeles hvor hun fikk rollen som politikvinne i Sylvester Stallones sci-fi action-film, "Demolition Man". Dette var en rolle som fanget oppmerksomheten til produsent Jan De Bont, som castet henne til suksessfilmen "Speed", som praktisk talt gjorde Sandra Bullock til superstjerne over natten.

De etterfølgende to supersuksessene "The Net" og "While You Were Sleeping" sendte Sandra til topps som A-liste-skuespiller og ga en solid økning i hennes lønnssjekk. Suksessen til disse filmene gjorde det mulig for henne å starte sitt egne kino-produksjonsselskap, Fortis Films. Sandra utnevnte sin søster Gesine, som hadde jussutdannelse, som administrerende direktør, og hennes far John som forretningsrådgiver.

Fødselsdag: 26.07.1964

Mest populære kjendiser

  1. Rihanna
  2. Nelly Furtado
  3. 50 Cent
  4. Akon
  5. Britney Spears
  6. Avril Lavigne
  7. Triana
  8. Paris Hilton
  9. Mira Craig

Stem: Hva synes du om Sandra Bullock?


Sandra Bullock #$%
1
Njet
2
Snn passe
3
Definitivt!
4
Av en annen verden - En stjerne!
5
Vakker / sexy?
Intelligent?
Talentfull?
Sympatisk?
Morsom?Komment�r denne artikkelen
(<--Skriv inn svaret!)

Klipp ut og lim inn på websiden din fra boksen under for å lage en link til denne Sandra Bullock-siden: