Liv Tyler

Fakta om Liv Tyler

NavnLiv Tyler
FødselsnavnLiv Lundgren
Født1. juli 1977
Født i Portland, USA
Høyde1,78m (5'10'')
HårfargeKastanjebrunt
ØyneBlå
EktemannRoyston Langdon
FritidsinteresserMusikk, Leker, Antikviteter, Matlaging, Shopping, Maling og Svømming

Filmografi
The Lord of the Rings (2001)
One Night at McCool's (2000)
Dr. T & the Women (2000)
Cookie's Fortune (1999)
The Little Black Book (1999)
Eugene Onegin (1999)
Plunkett & MaCleane (1999)
Armageddon (1998)
Inventing the Abbotts (1997)
Stealing Beauty (1996)
That Thing You Do! (1996)
Empire Records (1995)
Heavy (1995)
Silent Fall (1994)

Liv Tyler er datter av rockeren Steven Tyler fra bandet Aerosmith, og den tidligere modellen Bebe Buell. Liv vokste opp i troen om at musikeren og rockeren Todd Lundgren var hennes far. Under oppveksten begynte hennes egentlige far å besøke familien og Liv la merke til at Tylers datter Mia var påfallende lik henne selv. Hun konfronterte sin mor og fikk vite at Steven var hennes rette far. Da hun Liv Tyler var 12 år hadde hun tatt farens etternavn. Hun er etter sigende oppkallt etter Liv Ullmann.

Da Liv Tyler var i 14-årsalderen flyttet hun og moren fra Portland til New York, hvor Liv startet sin modell arriere. Etter ett år sa hun farvel til modelljobbing og bestemte seg for å bli skuespiller. Med 14 filmer fra 1993-001, har karrieren hennes tatt skikkelig av.

Anbefalte Liv Tyler-lenker

Lovely Liv Tyler - Svært bra side om Liv Tyler på mange forskjellige språk. Bilder, artikler, filmer, nedlastninger og mye mer. Siden har også en norsk seksjon, og et enormt diskusjonsforum.

F�dselsdag: 01.07.1977

Mest populære kjendiser

  1. Rihanna
  2. Nelly Furtado
  3. 50 Cent
  4. Akon
  5. Britney Spears
  6. Avril Lavigne
  7. Triana
  8. Paris Hilton
  9. Mira Craig

Stem: Hva synes du om Liv Tyler?


Liv Tyler #$%§
1
Njet
2
Sånn passe
3
Definitivt!
4
Av en annen verden - En stjerne!
5
Vakker / sexy?
Intelligent?
Talentfull?
Sympatisk?
Morsom?



Komment�r denne artikkelen




(<--Skriv inn svaret!)

Vi anbefaler:
Gavetips

Klipp ut og lim inn på websiden din fra boksen under for å lage en link til denne Liv Tyler-siden: