Kate Ryan

Fakta om Kate Ryan

ArtistnavnKate Ryan
Fullt navnKatrien Verbeeckn
Født22. juli 1980
FødestedTessenderlo, Belgia
NasjonalitetBelgisk
Yrkesangerinne, låtskriver
Inspirert avMadonna, Alanis Morissette, Pointer Sisters, Aretha Franklin
Kjent somDanse-pop ikon og utgiver av singelen "Scream For More"

Kate Ryan ble inspirert av Madonna i svært ung alder. Hun gjorde sin egen versjon av "Material Girl" på fester og skolearrangement, samtidig som hun dyrket sin interesse for hesteridning og vannski. Praktisk talt hele hennes familie spilte enten gitar eller piano, så det ble derfor naturlig at hun også etter hvert mestret begge disse instrumentene. På kunstskolen imponerte Kate lærerne med sine maleri og tegninger.

Tidlig karriere

Ettersom hennes foreldre eide en kafè og pub-konserter var svært populære i hennes hjemby, ble det ofte til at folk som bodde rundt omkring i regionen kom i kontakt med Kate. Full av energi og selvtillit hoppet hun opp på alle scener hun kunne oppdrive og fremførte sine egne tolkninger av låter fra artister som Alanis Morissette, Pointer Sisters, og Aretha Franklin. I studio finpusset hun på sitt debutalbum, som hun skrev og ga ut sammen med en lokal popgruppe kalt Melt.

Scream For More

Så kom 2001, og Kate fikk sin første hit, "Scream For More". Tidligere produsent for 2 Unlimited, Phil Wilde, hadde oppdaget Kate sitt talent og stilt alt han hadde av ressurser bak henne. Kate sin musikk eksploderte nå i popularitet, og i løpet av få uker var hun å høre på radio i land som Nederland, Spania, Italia, Tyskland, Sør-Afrika, England, og ikke minst USA.

I Belgia ble "Scream For More" en stor sommerhit, med 17 uker på topplistene og flere nominasjoner for beste låt. I oktober 2001 ga Kate ut sin andre singel, "UR My Love", som sørget for at pop-sensasjonen nå var å finne på listetoppene i land som Finland, Israel, Mexico, og flere steder i Sør-Amerika.

Désenchantée

Kate ble for alvor lagt merke til i 2002 da hun ga ut sin egen versjon av Mylène Farmer sin låt "Désenchantée". Hun signerte for EMI og ga ut sitt første album, "Different" samme år. Albumet solgte over 250,000 eksemplarer over hele Europa. "Different" var ikke å finne i platebutikkene i USA, men det forhindret ikke fans i å importere musikken hennes, da populær danse-pop i statene ofte har en europeisk tilknytning. Så og si samtlige diskotek i USA spilte på denne tiden begge Kate sine singler.

Essential

Etter utgivelsen av "Stronger" og "Je t'adore" i henholdsvis 2004 og 2006, var det i juli 2008 på tide å gi ut et best-of-album. "Essential" inneholder alle hennes største hitter, og burde være den ultimate gaven til fans av danse-pop. Med sine energiske og pulserende låter er dette også et svært populært album for de som ønsker å la seg inspirere av god musikk under en treningsøkt.

"Voyage Voyage" (video)

Kate Ryan – anbefalte lenker

Kate Ryan - diskografi

Kate Ryan - offisiell hjemmeside

Absolutely Kate Ryan - nyheter, video, bilder

Mest populære kjendiser

  1. Rihanna
  2. Nelly Furtado
  3. 50 Cent
  4. Akon
  5. Britney Spears
  6. Avril Lavigne
  7. Triana
  8. Paris Hilton
  9. Mira Craig

Stem: Hva synes du om Kate Ryan?


Kate Ryan #$%
1
Njet
2
Snn passe
3
Definitivt!
4
Av en annen verden - En stjerne!
5
Vakker / sexy?
Intelligent?
Talentfull?
Sympatisk?
Morsom?

Kate Ryan- ringelyder

Kate Ryan-ringetoner

Kjøp CD-er / Mp3 med Kate Ryan

Norges rimeligste cd-er med Kate Ryan på CDon

Kate Ryan-mp3

Kate Ryan lyrics

Finn sangtekster med denne kjendisen på Google

Andre ressurser

Tabber og flauser ("bloopers")Komment�r denne artikkelen
(<--Skriv inn svaret!)

Kommentarer

1 - BigDaddy

- 07.11.2008 13:32:25 tommel opp299 stemmer

noen som har tlf hennes??
1

Klipp ut og lim inn på websiden din fra boksen under for å lage en link til denne Kate Ryan-siden: