Jessica Biel

Fakta om Jessica Biel

NavnJessica Biel
Fullt navnJessica Claire Biel
FødtMarch 3, 1982
FødestedEly, Minnesota, USA
NasjonalitetAmerikansk
Høyde5' 7''
YrkeSkuespiller
UtdannelseTufts University i Medford, Massachusetts
Kjent som Mary Camden i tv-serien "7th Heaven" (1996-2000)

Jessica Biel ble født 3. mars 1982 i Ely i den amerikanske byen Minnesota. Jessica er en kontroversiell og sexy modell og en inspirerende skuespiller. Hun vokste opp i Boulder i Colorado, og begynte å spille teaterstykker allerede som 9-åring, med roller i "Sound of Music", "Annie" og "Skjønnheten og udyret". I 1994, da hun gikk på en teaterskole for barn i Los Angeles, ble hun oppdaget av sin nåværende manager, Jeff Morrone, fra byrået Innovative Artists.

Jessicas tv-karriere begynte i 1996, da hun fikk rollen som Mary Camden, den eldste datteren til minister-paret i den amerikanske tv-serien "7th Heaven". Hun hadde også roller i filmene "Ulee's Gold" i 1997 og "I'll Be Home For Christmas" i 1998, der hun blant andre spilte mot Jonathan Taylor Thomas fra Home Improvement.

Jessica Biel - Sex Appeal

Jessica Biel er en vakker ung dame, og det skulle ikke ta lang tid før "7th Heaven"-stjernen ble trykt på forsiden av magasiner verden over. People Magazine kåret henne til en av verdens 50 vakreste mennesker i 1999. Jessica har både karismaen og sex-appealet som skal til for å bli en superstjerne, både som tv-kjendis og som fotomodell.

Jessica gjør nakenstunt

Hennes gjennombrudd kom da hun fikk rollen som Mary Camden i Aaron Spelling-produksjonen "7th Heaven" i 1996. Til tross for at hun fikk stor oppmerksomhet for sine prestasjoner i serien, ble hun stadig mer frustrert over rollen sin, og var dessuten misfornøyd med å ikke få hovedrollen i "American Beauty" i 1999, som istedet ble gitt til Thora Birch. Hun følte at karakteren i serien 7th Heaven begrenset filmkarrieren hennes, og ønsket å komme seg ut av kontrakten. Da produsentene nektet, trådde Jessica Biel plutselig opp naken i bladet Gear Magazine. Dette kontroversielle stuntet - hun var bare 17 år gammel - resulterte i at hun forlot tv-serien, i gjensidig forståelse med produsentene. Dessverre skulle ikke Biels filmkarriere ta av så raskt som hun hadde håpet, og hun dukket stadig opp i senere episoder av 7th Heaven.

I 2006 hadde Jessica Biel rollen som Sophie von Teschen i den kritikerroste filmen Illusjonisten.

Jessica og Justin Timberlake

Våren 2007 ble det slutt i forholdet mellom Cameron Diaz og Justin Timberlake, og kort tid senere ble det kjent at Jessica Biel og Justin Timberlake hadde funnet hverandre. Under premieren for Shrek 3 i London ryktes det at Jessica ble så sjalu da Justin og eks-kjæresten Cameron Diaz møtte hverandre igjen, at hun leide et privat-jetfly ens ærend til London, for å passe på sin nye mann.

Jessica Biel Video (YouTube "bildevideo")

Jessica Biel - Anbefalte lenker

AskMen.com - Jessica Biel - profil hos Askmen

Bilder - Mer enn 1000 bilder av Jessica

Nyheter om Jessica (Google News)

Fødselsdag: 03.03.1982

Typiske feilstavinger av Jessica Biel: Jessica Beel, Jessica Beil, Jessica Bel

Mest populære kjendiser

  1. Rihanna
  2. Nelly Furtado
  3. 50 Cent
  4. Akon
  5. Britney Spears
  6. Avril Lavigne
  7. Triana
  8. Paris Hilton
  9. Mira Craig

Stem: Hva synes du om Jessica Biel?


Jessica Biel #$%
1
Njet
2
Snn passe
3
Definitivt!
4
Av en annen verden - En stjerne!
5
Vakker / sexy?
Intelligent?
Talentfull?
Sympatisk?
Morsom?Komment�r denne artikkelen
(<--Skriv inn svaret!)

Kommentarer

1 - jessica-fan

- 31.10.2007 00:55:02 tommel opp345 stemmer

jessica biel er nydelig!


2 - hank von helvetos

- 06.10.2007 22:29:14 tommel opp356 stemmer

verdens mest seksy kvinne!
1

Klipp ut og lim inn på websiden din fra boksen under for å lage en link til denne Jessica Biel-siden: