Janet Jackson

Fakta om Janet Jackson

Fødselsdato: 16. mai, 1966

Janet Jackson var født inn i en musikalsk familie og var det yngste av ni barn. Janet Jacksons brødre, inkludert superkjendisen Michael Jackson, utgjorde 70-talls-popgruppen Jackson 5. Janet Jackson begynte å opptre når hun var et barn og begynte i Jackson 5 i Las Vegas. På den tiden var Janet Jackson mer kjent som skuespiller heller enn hennes synging. Janet Jackson opptrådde på TV-programmene "Good Times", "Diff'rent Strokes" og "Fame". Da Janet Jackson var 16, fikk hun beskjed av sin strenge far om å følge sine brødres skritt ved å synge profesjonelt.

Janet Jacksons store gjennombrudd

I 1982, etter å ha skrevet under platekontrakt med A&M Records, ga Janet Jackson ut sitt første album kalt "Janet Jackson", som ble etterfulgt av "Dreamstreet" i 1984. I 1986 ga Janet ut "Control", som ble veldig populært. "Control" hadde hiten "What Have You Done For Me Lately".

Janet Jackson er en diva

Janet Jackson har etablert seg selv som en av tidenes største popkunstnere. MTV har selv æret Janet Jackson som en av de mest innflytelsesrike kunstnerne innen samtidspop og -R&B. Store artister som Destiny's Child, Macy Gray, Outcast og *NSYNC har gjort coverlåter av Janet Jackson-sanger. Janet Jacksons siste album har tittelen "Damita Jo". Med andre vellykkede album som "Janet", "Rythm Nation", "All For You" og "Damita Jo", har Janet Jacksons fortsatt en solid karriere. Men akkurat som sin bror, har Janet en evne til å skape kontroverser.

Janet Jackson og Superbowl-flausen

Under Superbowl 2004 opptrådde Janet Jackson og Justin Timberlake i regi av MTV. MTV var kjent for kontroversielle stunts, og hadde nylig fått oppmerksomhet på grunn av Britney-Madonna-kysset. Dette Superbowl-showet skulle ikke bli annerledes. På slutten av Justin Timberlakes sang "Rock Your Body", strakk han seg og fjernet en del av Janets topp, noe som gjorde hennes bryst synlig for 90 millioner fotballfans. MTV, CBS, Janet Jackson og Justin Timberlake har alle sverget opp og ned at det var en total "feil". Imidlertid ble ingen imponert og MTV er ikke lengre vert for Superbowl-showet.

Fødselsdag: 16.05.1966

Mest populære kjendiser

  1. Rihanna
  2. Nelly Furtado
  3. 50 Cent
  4. Akon
  5. Britney Spears
  6. Avril Lavigne
  7. Triana
  8. Paris Hilton
  9. Mira Craig

Stem: Hva synes du om Janet Jackson?


Janet Jackson #$%
1
Njet
2
Snn passe
3
Definitivt!
4
Av en annen verden - En stjerne!
5
Vakker / sexy?
Intelligent?
Talentfull?
Sympatisk?
Morsom?

Janet Jackson- ringelyder

Janet Jackson-ringetoner

Kjøp CD-er / Mp3 med Janet Jackson

Norges rimeligste cd-er med Janet Jackson på CDon

Janet Jackson-mp3

Janet Jackson lyrics

Finn sangtekster med denne kjendisen på Google

Andre ressurser

Tabber og flauser ("bloopers")Komment�r denne artikkelen
(<--Skriv inn svaret!)

Kommentarer

1 - shiilliing and c.o

- 01.05.2008 11:20:39 tommel opp274 stemmer

what is going on here? what do we do on this site?


2 - Forever

- 22.02.2008 22:35:50 tommel opp325 stemmer

Janet Jackson er den beste sangerinnen i hele verden. Hun er bare helt fantastisk og har en stemme som ikke kan måle seg med noen som noen gang har levd eller kommer til å leve på denne jord. Hun er en helt utrolig dame. Finnes ikke noen ord som kan beskrive Janet Jackson og Michael Jackson. Love You Both With Every Piece Of My Heart
1

Klipp ut og lim inn på websiden din fra boksen under for å lage en link til denne Janet Jackson-siden: